Børneunderholdning

Prop og Berta dukketeater

Historier om den lille tykke mand Prop samt hans talende ko Berta og deres mange spændende oplevelser i skoven sammen med tyttebøvserne.

Spektakulært dukketeater i 3D, med stor underholdningsværdi for både børn og voksne. Herlige historier med masser af skæg og ballade af forfatteren Bent Solhof

Mere om børneunderholdning med Prop og Berta

Prop og Berta er bedste venner og lever i et gammel hus i udkanter af skoven. De ønsker at leve i fred og fordragelighed med deres naboer, Inde i skoven bor den onde heks Fullatrix, som ikke kan lide naboer. Hun er fuld af magiske tricks og ved hjælp af disse, prøver hun at skræmme Prop og Berta til at flytte.
De tager kampen op. Sammen med deres gode venner, tyttebøvserne, klarer de sig på finurlig vis igennem rigtig mange udfordringer. Se om det lykkedes heksen at skræmme Prop og Berta og deres venner.

Dukkefører Kenneth Baun interagerer med børnene, uanset om det er et arrangement med få eller 400 tilskuere.
I forestillingen er det tænkt på det hele. De Flotte rammer med faldskærm som baggrundskulisse, som dukkerne kan hoppe ind og ud af, kombineret med en flot lydkulisse giver teatret unikt udtryk.
De kendte sange fra Prop og Bertas univers er naturligvis også en del af forestillingen.

Stykket er velegnet for børn op til 9 år, men er skrevet så der også er gode grin for de voksne tilskuere.

Info

Varighed: ca. 40 minutter
Aldersgruppe ca. 3 – 9 år

Super nærværende forestilling Kenneth Baun skaber en fantastisk, sød og meget nærværende forestilling for børn helt ned til 6 mdr. Han får inddraget børnenes kommentarer i sit teater og har tid til alle børn på en meget imødekommende måde. Børnene griner og deltager 100% i hele forestillingen.

Lene Siewert / Gert Hansen

Den perfekte underholdning Vi har flere gange haft besøg af dukketeateret Prop og Berta, og hver gang er det en rigtig god oplevelse for hele familien, spænding og en god historie for børnene og god humor så der også er lidt at grine af for forældrene.
Alt det praktiske kører, der er tjek på opsætningen og tiderne bliver overholdt som aftalt. Altid en rigtig god oplevelse, som bliver efterspurgt igen og igen af både børn, forældre og især bedsteforældre. Kan kun varmt anbefales

Karina Nielsen

Ingen videoer endnu

Billedgalleri

Forespørg på Prop og Berta