Psykologisk entertainer / mentalist

Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz. Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tankelæsning.

Passer perfekt til både private og erhvervs-arrangementer.

Karsten Sørensen har tidligere tilpasset showet til det intime arrangement med kun 6 personer til store sceneshows med over 1000 deltagere. Derfor har Karsten Sørensen en bred erfaring inden for feltet.

Mere om psykologisk entertainer Karsten Sørensen

Når Karsten Sørensen underholder med hans show fyldt med psykologiske manipulationer og tankelæsning, vil I opleve, at han læser sig frem til ting, som kun er inde i tilskuerens hoved, derudover manipulerer han gæsterne til at vælge præsis de ting han vil have dem til m.m. I vil med garanti opleve noget i aldrig har set / hørt før!

Fantastisk underholdning
Vi havde booket Karsten til at underholde ved vores søns konfirmation og alle uden undtagelse var underholdt af Karstens show og efterfølgende snakkede gæsterne meget positivt om hans optræden. Så vi kan kun anbefale at booke Karsten Sørensen.

Lene NielsenKonfirmation

5 stjerner!!!
God underholdning! Alle til arrangementet blev inddraget. Folk var ellevilde!

Britta Børding

Fantastisk
Havde booket Karsten til min 50 års fødselsdag. Jeg havde store forventninger, og troede virkelig fuld og fast på, at jeg ville kunne være så tilpas neutral, at han ikke kunne læse mig. Det kunne han så godt. Det var fantastisk, forbløffende, formidabelt og jeg kan kun anbefale Karsten.

Pia Urban50 års fødselsdag

Videoer vises kun hvis alle cookies er accepteret

Billedgalleri

Forespørg på Karsten Sørensen