Tryllekusntner

Jesper Grønkjær

Jesper Grønkjær er international tryllekunstner og med 250 shows om året er han en af Danmarks mest benyttede entertainere

Jesper Grønkjær`s One Man Show er voksenunderholdning med humor.
Det er gags, magi, stand-up, skøre indslag, vanvittige numre, publikum der inddrages – alt sammen serveret i et højt tempo.

Oplev et show der kombinere crazy magi og ægte forundren, når det mixes sammen til begrebet Stand-up Magic.

Mere om tryllekunstner Jesper Grønkjær

På en sjov og positiv måde, er tilskuerne en del af underholdningen, når f.eks. den kvindelige fødselar får læst tanker, eller direktøren eller borgmesteren bliver savet over.

Jesper Grønkjær trækker først og fremmest på sin erfaring fra livet som professionel tryllekunstner, men også fra flere teaterroller, medvirken i revy og caberèt, konferencier-jobs m.m.

Sideløbende med sit virke som professionel tryllekunstner er Jesper optaget i ”Eventyrernes Klub”. Han drager på ekspeditioner til klodens fjerneste afkroge og bruger sine oplevelser som forfatter, foredragsholder og på tv. I 20 år har han optrådt rundt i hele verden – fra de mindste sivhytter i junglen til de største scener i Las Vegas. Det er jeres garanti for en entertainer der kan ramme sit publikum.

Billedgalleri

Forespørg på Jesper Grønkjær