Børne- og familieunderholdning

Jesper Grønkjær

Oplev Danmarks internationale tryllekunstner i et show med masser af både magi og humor.

Jesper Grønkjærs trylleforestilling for børn og familier er et show i højt tempo. 45 hæsblæsende minutter, som kombinere trylleri, klovneri, bugtaleri, ballonyr – og en vaskeægte levende, hvid tryllekanin.

Publikum i en af Danmarks sjoveste familieforestillinger er en aktiv del af løjerne, når Jesper vender op og ned på hvad der normalt kan lade sig gøre. Det er tricks indhentet fra store dele af verden, skøre opfindelser, sjove påfund, fantasifulde historier, farvestrålende ballondyr m.m.

Mere om børneunderholdning med Jesper Grønkjær

Med 250 forestillinger årligt er Jesper Grønkjær en meget erfaren entertainer, der levere et professionelt show der er lagt an på det humoristiske, og henvender sig til både store og små.

Børnene skiftevis er musestille af forundring og skriger af grin når Jesper optræder. Lattermusklerne bliver for alvor aktiveret hos både børn og voksne.

Jesper Grønkjær er også medlem af ”Eventyrernes Klub”, blandt nogle af verdens mest legendariske globetrotter og eventyrer. Han rejser ud til klodens afkroge for at vise hvad der sker, når man møder verden med smil fremfor skepsis. Han optræder for indianere i Amazonjunglen, kannibaler på Ny Guinea, tibetanske munke i Himalaya, soldater i Nordkorea, gangstere og massemordere i Sydamerika m.fl. Disse oplevelser bruger Jesper som foredragsholder og forfatter.

Nu er han atter i Danmark og er klar til at lave sjov og spas. Det eneste publikum kan være sikre på, er at de ikke kan være sikre på noget som helst, for når Jesper går på scenen er det REN MAGI….

Ingen videoer endnu

Billedgalleri

Forespørg på Jesper Grønkjær