Foredrag

Foredrag om arbejdsglæde, kommunikation – Anders Bircow

Foredrag om arbejdsglæde, kommunikation

Anders’ foredrag om arbejdsglæde vil med stor sandsynlighed give dig inspiration og lyst til at ELSKE dit arbejde og din arbejdsplads – eller gøre noget aktivt for, at du kan komme til det.

Glæde er stærkt vanedannende.

Det frigiver endorfiner i hjernen, som giver dig lyst til at yde ekstra og glædes endnu mere, og når du trives på denne måde i dit arbejde, vil du automatisk vokse som menneske og opnå bedre resultater.

Ansvaret for arbejdsglæden… Hvem står med den? Ledelsen skal naturligvis skabe nogle rammer, hvor glæden kan få fat og udvikles, men det er os selv som personer, der vælger vores indstilling til arbejdet.

Mere om foredragsholderen Anders Bircow

Dette foredrag om arbejdsglæde vil udfordre både ledelse og medarbejdere til at yde en ekstra indsats for at skabe den perfekte grobund for glæden på arbejdspladsen – for når medarbejderne trives og er glade, yder de bedre, og når du som person er glad, er du med til at løfte stemningen omkring dig.

Du vil med humor blive ført i en helt anden retning – oplev Anders Bircow anvende Disneys karakterer til at få alle til en forståelse og lyst til at skabe bedre arbejdsklima.

(red: Anders Bircow er den officielle stemme til Mickey Mouse i Danmark)

Foredrag om arbejdsglæde, kommunikation

Med et foredrag om arbejdsglæde vil Anders kunne inspirere hele virksomheden, både ledelse og medarbejdere, til at vælge glæden i det daglige, og på den måde give hele arbejdspladsen et lille skub i den rigtige retning.

Jesper ved hvad der sker, når man møder verden med smil, fremfor med skepsis. Han bliver kaldt Smilets Ambassadør og når du har hørt hans foredrag, så vil du vide hvorfor!

Videoer vises kun hvis alle cookies er accepteret

Billedgalleri

Forespørg på Arbejdsglæde og kommunikation - Anders Bircow

Lignende kunstnere på Highlight Booking

Sortér