Skip to main content

Erhvervs foredrag

Book foredrag arbejdsglæde, motivation, kommunikation osv.

Underholdning med Highlight Booking

Gør jeres erhvervsanledning mere interessant

Der er næppe nogen, der gider et firmamøde, der ikke fører noget konkret med sig, og hvem orker at tage på seminar eller kursus, hvis man ikke føler, at man kommer hjem med nye værktøjer eller viden?

Det behøver man heldigvis ikke at frygte længere, når man booker et foredrag fra Highlight Booking til sit næste event.

Jeres anledning til at samle medarbejderne kan være for at snakke om arbejdsglæde eller kommunikation i arbejdskæden, så man både arbejder mere effektivt, men så man også får større motivation og begejstring af at gå på arbejde.

Givetvis kender I selv til disse emner og har jeres egne holdninger til disse, men der er ikke noget bedre end at få en motiveret foredragsholder ud – som man måske allerede kender fra andre brancher – der kan holde opmærksomhedens hos de fremmødte og i et levende og interessant sprog fortælle om personlige erfaringer med videre.

Emnet bliver videreformidlet på en måde, så alle kan være med, og dette medfører blandt andet, at alle deltagerne får den samme referenceramme og forståelse for, hvordan man som hold og individ arbejder sig i retning af det samme mål.

Der er jo intet vigtigere end at motivere ens ansatte til at levere det bedste samtidig med, at de føler sig værdsat på arbejdspladsen.

Måske ønsker I mere et foredrag, der kan komme med et anderledes indspark, end hvad jeres anledning til at samles egentlig er.

Book et interessant foredrag i dag, der nok skal garantere et godt fremmøde til jeres næste anledning.

I tvivl? Send os en besked.